У Маріуполі будують третю лінію оборони

Понеділок, 15 вересня 2014, 20:38
Навколо Маріуполя ведеться активне будівництво третьої лінії фортифікаційних споруд. У будівництві щодня задіяні десятки одиниць техніки, сотні робочих рук. Подібна активність захисників міста викликає занепокоєння місцевих жителів. У зв'язку з цим, сьогодні, 15 вересня, на засіданні штабу оборони міста дано доручення представникам влади на місцях - роз'яснити жителям необхідність подібних споруд, наприклад, блокпостів. Про це повідомляє співтовариство "Оборона Маріуполя".
У Маріуполі будують третю лінію оборони

 

Штаб "ОМ" також закликає маріупольців пам'ятати про те, що перша лінія оборони розташована на відстані від житлових районів міста до 20 кілометрів. Саме вона привертає увагу  ворожих  артилеристів і стрілецьких підрозділів.

Додаткові блокпости потрібні для виключення потрапляння до столиці Приазов'я ворожих диверсійних груп, коригувальників вогню і тому подібне. Таким чином додаткові пости захисників міста несуть не загрозу для місцевих жителів, а забезпечують їх безпеку.

"Місця розташування захисних споруд визначають фахівці, давайте довіряти їх думці і разом покращувати обороноздатність Маріуполя", - говориться в повідомленні.

comments powered by HyperComments