Ситуація в Донецьку 24 вересня: дві квартири знищені, частина міста без світла

Середа, 24 вересня 2014, 16:52
Ніч з 23 на 24 вересня пройшла неспокійно. У місті бушував ураган, крім того, не припинявся обстріл декількох районів Донецька.
Ситуація в Донецьку 24 вересня: дві квартири знищені, частина міста без світла

 

Зокрема, за повідомленням прес-служби Донецької міськради, о 23:55 в результаті бойових дій було пошкоджено устаткування на трансформаторній підстанції "Шверника" в  Куйбишевському районі, що призвело до знеструмлення 80 підстанцій.

Уночі, приблизно в 2.30 снаряд  потрапив у будинок № 25 на вулиці Менжинській в Київському районі. В результаті в чотириповерховій будівлі повністю зруйновані дві квартири.

24 вересня, за даними мерії міста, в Донецьку тихо. Комунальні служби і аварійні бригади підприємств займаються ліквідацією наслідків нічного урагану. Дерева, що впали, не лише призвели до збоїв в русі громадського транспорту, але і стали причиною ушкодження газопроводів практично в усіх районах.

ПАТ  "Донецькміськгаз" працює за наступними адресами: вул. Буслаєва 23, вулиця Гірська в Київському районі, вул. Ченарна, 60, в Пролетарському районі, вул. Лузіна, 1, в Куйбишевському районі  і Тушинська,16, у Ленінському.

Рано вранці відбувався мінометний обстріл аеропорту. В Кіровському районі немає світла.

comments powered by HyperComments