Під обстріл на Луганщині потрапили три житлові будинки, загинув мирний житель – Москаль

Субота, 27 вересня 2014, 15:47
За словами голови ОДА, було здійснено 13 пострілів з міномета по Гірському, поранені двоє місцевих жителів, які сиділи на лавочці.
Під обстріл на Луганщині потрапили три житлові будинки, загинув мирний житель – Москаль

 

На території Луганської області минула ніч пройшла без обстрілу, однак, вчора вдень було здійснено 13 пострілів з міномета по м. Гірське, повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

"Після 16:00 вогонь з боку так званої ЛНР припинився. Ніч пройшла без обстрілу", - заявив він. "З 14:10 14:20 з території Первомайськ (територія "ЛНР") було здійснено 13 пострілів з міномета по м. Гірське, що знаходиться під контролем України", - зазначив Москаль.

Голова ОДА також додав, що під час зазначеного обстрілу одна з мін вибухнула недалеко від автобуса, який розвозив на роботу шахтарів. Водій поранений і госпіталізований, автобус частково пошкоджений. Шахтарі не постраждали, всі шахти в м. Гірське працюють в звичайному режимі.

Раніше глава Луганської ОДА Геннадій Москаль заявляв про обстріл гуманітарного коридору в Щасті. За його словами, 13 осіб отримали поранення, а також є вбиті. Голова ОДА стверджував, що "неідентифіковані терористи"обстрілюють не тільки місто, але і гуманітарний коридор, по якому мирні громадяни переходять з ЛНР на територію, підконтрольну силовиками, щоб переоформити пенсії, зняти гроші з банкоматів і купити продукти".

 

comments powered by HyperComments