Обстріл навколо Дебальцеве та аеропорту Донецька. Карта АТО за 27 вересня

Субота, 27 вересня 2014, 15:52
Силовики повідомляють про безперервну канонаду в районі Донецького аеропорту і обстріли навколо Дебальцеве.
Обстріл навколо Дебальцеве та аеропорту Донецька. Карта АТО за 27 вересня

 

Рада національної безпеки і оборони України оприлюднила актуальну карту бойових дій в Луганській і Донецькій областях на 26 вересня.

На карті АТО позначені місця, які знаходяться під контролем української армії, точки зіткнення  з сепаратистами та російськими військами, а також напрями ударів українських силовиків.

У Донецькому аеропорту триває артобстріл, у населених пунктах навколо Дебальцево (Луганська область) також продовжують обстріли, інформують в РНБО.

"З приводу артобстрілів Донецька. Як відомо, Донецький аеропорт знаходиться практично в межах міста, і звуки канонади, яка, можна сказати, тижнями триває, і сьогодні тривають", - сказав у суботу на брифінгу в Києві заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.

Коментуючи інформацію про обстріл Дебальцеве, він зазначив: "Ми говорили про обстріл не в самому Дебальцеве, а в населених пунктах навколо Дебальцеве. Там продовжують обстріли, провокації, навіть спроби штурму наших позицій з метою їх витіснення. На даний час всі позиції знаходяться під контролем українських військ, ніхто не відступив".

comments powered by HyperComments