Бойовики "ЛНР" присвоїли заправки компанії "Східні ресурси"

Понеділок, 29 вересня 2014, 19:31
Представники "Луганської народної республіки" присвоїли заправки, що належать компанії "Східні ресурси". Нові власники вже продають на цих АЗС бензин і дизельне паливо.
Бойовики "ЛНР" присвоїли заправки компанії "Східні ресурси"

 

«Східні ресурси» - невелика регіональна компанія, яка продавала нафтопродукти в Луганській області. Скільки заправок "ВР" тепер під контролем терористів, точно сказати складно. Всього нафтотрейдерові до війни належало близько 30 станцій в Луганську і області.

Власник "Східних ресурсів" – депутат  Луганської  обласної ради від  "Партії регіонів" Володимир Шостак. Як стверджують співрозмовники Hubs, знайомі з ситуацією, незважаючи на партійну приналежність, Шостак був, м'яко кажучи, не в захваті від того, що відбувається на Донбасі. Після окупації частини регіону самопроголошена влада запропонувала депутатові організувати постачання палива на заправки "Східних ресурсів».

Від пропозиції "ЛНР" Шостак категорично відмовився. Після чого бойовики і вирішили присвоїти власність "ВР".

Окрім заправок "Східних ресурсів", в Луганській області під контроль терористів перейшли усі місцеві газозаправні станції і нафтобази. Саме за рахунок нафтобаз представники "ЛНР" заправляли військову техніку.

comments powered by HyperComments