Луганський міськвиконком просить не обігрівати приміщення електроенергією. Луганськ на межі відключення

Четвер, 2 жовтня 2014, 12:15
Луганський міськвиконком просить луганчан економити електроенергію, оскільки перевищення навантаження приведе до повного відключення, - повідомляє прес-служба Луганської міськради.
Луганський міськвиконком просить не обігрівати приміщення електроенергією. Луганськ на межі відключення

 

"Звертаємося до населення, організацій і підприємств міста у зв'язку з виниклою проблемою гострого дефіциту потужності електричної енергії, що відпускається споживачам електроенергії.

Дефіцит потужності викликаний численними ушкодженнями силового устаткування і повітряних ліній електропередач, які забезпечують світлом Луганськ.

У зв'язку з чим навіть незначне перевищення ліміту потужності споживачами міста загрожує повним відключенням міста від електропостачання на тривалий час.

З метою можливості здійснення електропостачання житлових масивів Луганська на необхідному рівні для підтримки життєдіяльності і виключення застосування збоку електричних мереж можливих заходів контролю споживаної потужності (аж до віялових відключень електроенергії), керівництво міських електричних мереж наполегливо вимагає і рекомендує:

1. за можливістю мінімально використати електроенергію, особливо в години пік (з 6.00 до 10.00, з 18.00 до 22.00);

2. не використати електроенергію в цілях обігріву приміщення", - говориться в повідомленні.

comments powered by HyperComments