У Донецьку під час артобстрілу загинув мирний житель, пошкоджено будинки

Неділя, 5 жовтня 2014, 11:44
У Донецьку в Петровському районі в результаті артобстрілу загинув мирний житель, пошкоджено приватні і багатоквартирні будинки.
У Донецьку під час артобстрілу загинув мирний житель, пошкоджено будинки

 

Про це повідомили в прес-службі Донецької міської ради. «Всю ніч в місті лунали поодинокі залпи, які періодично чутні у багатьох районах і зараз», - йдеться в повідомленні.

У міськраді також зазначили, що в результаті артобстрілів, які відбулися у другій половині дня 4 жовтня, у Петровському районі ввечері загинув мирний житель. Зафіксовані пошкодження приватних житлових будинків у Київському районі по вулиці П'ятницького, вулиці Середній і вулиці Ковалька.

У Петровському районі постраждали багатоквартирні житлові будинки - один будинок по вулиці Архітекторів і 2 - по вулиці Салтикова-Щедріна.

Крім того, за даними адресами осколками снарядів пошкоджені газові колектори. В цілях безпеки 209 квартир були відключені від газопостачання. Сьогодні станом на 9.30 обстановка в Донецьку залишається напруженою, але системи життєзабезпечення міста працюють, транспорт здійснює рух за графіком «вихідного дня».

У міськраді констатували, що за минулу добу енергетики підключили до живлення підстанції «Маяк» і «Засядька», внаслідок чого було відновлено енергопостачання 70 трансформаторних підстанцій у Київському та Куйбишевському районах міста.

 Станом на 5 жовтня залишається знеструмленою по місту 41 підстанція.

 

comments powered by HyperComments