У Донецьку район залізничного вокзалу зазнав артобстрілу – мерія

Середа, 8 жовтня 2014, 19:40
Сьогодні в Донецьку напружена ситуація в Куйбишевському та Київському районах, повідомляє прес-служба міської ради. Інформує сайт Радіо Свобода.
У Донецьку район залізничного вокзалу зазнав артобстрілу – мерія

 

«У результаті обстрілу знову залишився без напруги Північний водопровідний вузол підприємства «Донецькміськводоканал». Артобстрілу піддався район залізничного вокзалу. За попередніми даними, є руйнування житлового фонду та інфраструктури. Інформація уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Про постраждалих не повідомляється.

У мерії не повідомляють про те, хто обстрілює Донецьк. Як відомо, з квітня українська влада фактично не контролює ситуацію в Донецьку.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про мирне врегулювання, перший пункт якого передбачав негайне припинення вогню на сході України.

19 вересня учасники контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі підписали в Мінську меморандум про реалізацію цього пункту протоколу від 5 вересня. Документ складається з 9 пунктів і передбачає, зокрема, заборону на застосування всіх видів зброї та наступальних дій, виведення всіх іноземних збройних формувань із території України, в тому числі всіх так званих найманців.

Сторони конфлікту на Донбасі постійно обмінюються взаємними звинуваченнями про порушення перемир’я.

comments powered by HyperComments