Донецьк 12 жовтня піддався обстрілу: виникли пожежі

Понеділок, 13 жовтня 2014, 10:44
12 жовтня в Донецьку пройшло неспокійно. Попри те, що вночі і вранці було практично тихо, вже з двох годин дня були чутні безперервні залпи.
Донецьк 12 жовтня піддався обстрілу: виникли пожежі

 

Прес-служба Донецької міськради повідомила, що станом на шосту годину вечора напружена обстановка зберігалася в Куйбишевському і Київському районах. Їх обстрілювали з двох годин дня. В результаті потрапляння снарядів і виниклих внаслідок цього пожеж пошкоджені житлові будинки №73 по вулиці Ковалька, 24а по проспекту Манежному і  11 по вулиці Багатирській.

За попередніми даними, осколкові поранення отримало двоє мирних жителів: одна людина в мікрорайоні 15-а, ділянка Куйбишевського району і один - в мікрорайоні Путилівка Київського району.

У зв'язку з неспокійною обстановкою в цих районах внесені зміни в маршрути прямування тролейбусів №2 і №14. Рухомий склад за маршрутом №2 ходить тільки до 20-ої лікарні, №14 - до Дока.

Крім того, вчора в Донецьку горів  Завод Високовольтних Опор. Не припинялися спроби штурму аеропорту. Ще бойовики завдали 4 вогневі удари по кургану Гостра Могила і аеропорту.

 

comments powered by HyperComments