На Луганщині загинули двоє українських силовиків, шістьох поранено

Вівторок, 14 жовтня 2014, 10:29
У понеділок бойовики продовжували періодично обстрілювати українських силовиків. Є загиблі та поранені, крім того, наші військові втратили два БТРи. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. За даними прес-служби Москаля, з 9.00 до 9.30 бойовики з Веселої Гори обстрілювали з мінометів ТЕС у м. Щастя. Руйнувань і жертв немає.
На Луганщині загинули двоє українських силовиків, шістьох поранено

 

Біля с. Сміле Слов’яносербського району розвідувальна група 80-ї аеромобільної бригади вступила в бій із бойовиками батальйону терористів “Дон”, які намагалися проникнути вглиб України. Жертв і поранених з нашого боку нема, чи є вбиті й поранені серед бойовиків - невідомо, скільки після вогневого контакту вони втекли.

 З 11.50 до 12.20 тривав мінометний обстріл 32-го посту Нацгвардії в районі Бахмутки. Після цього бойовики здійснили штурм блокпосту, намагаючись захопити його. На допомогу Нацвардії прибула 80-та аеромобільна бригада. Почався бій, у результаті якого штурм було відбито, але наші військові втратили два БТР, крім того, один офіцер і троє солдатів поранені.

 О 15.10 було здійснено обстріл блокпосту 128-ї бригади Збройних Сил України біля м. Станиця Луганська область. Поранений 1 боєць. Учора військові 24-ї бригади в районі с.Трьохізбенка Слов’яносербського району наттрапили на встановлені диверсійно-розвідувальними групами розтяжки з гранатами. На жаль, двоє військових загинули, 1 поранений.

 О 9.50, 10.40 та 11.20 бойовики обстріляли з мінометів позиції 128-ї бригади ЗСУ біля смт Чорнухине Попаснянського району. А згодом уже з “Градів” - батальйон міліції “Чернігів”, який несе службу в цьому ж в смт. Втрат немає. Сьогодні о 6.00 почався мінометний обстріл позицій наших військових із Перевальського району. Стріляють бойовики отаману Козиціна. Даних про втрати немає.

comments powered by HyperComments