Новоросія припинить своє існування,- Стрєлков (відео)

Четвер, 23 жовтня 2014, 12:51
У своєму відеозверненні колишній міністр оборони ДНР прогнозує загибель Новоросії у разі стрімкого настання української армії.
Новоросія припинить своє існування,- Стрєлков (відео)

 

"Якщо усі зібрані українською стороною сили будуть одночасно і рішуче кинуті у бій, то нечисленні, слабоозброєні і погано керовані частини ополчення без прямої російської допомоги будуть швидко розгромлені, і Новоросія припинить своє існування, ледве народившись.

Спираючись на наявні в моєму розпорядженні дані, а також інформацію і аналіз компетентних фахівців, прогнозую, що атака українських військ буде передусім націлена на захоплення безпосередньо міст Донецьк і Макіївка, агломерація яких є найбільшою і найважливішою в регіоні.

Атака може бути тільки стрімкою і рішучою, спрямованою на швидке досягнення результату, оскільки інакше вона втрачає всякий сенс. Українська сторона прекрасно розуміє, що якщо операція загальмується, то висока вірогідність втручання Росії.

Захопити Донецьк або хоч би частину його до того, як російське керівництво ухвалить рішення втрутитися, - ось завдання ВСУ. А потім можна буде заявити про одностороннє припинення вогню і звертатися до США і Європи із заявами про прихильність до вирішення конфлікту мирними засобами", - заявив Стрєлков.

comments powered by HyperComments