У "ЛНР" ввели "соціальну карту" (ФОТО)

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 13:30
"Соціальна карта ЛНР" вводиться на території "республіки" з 20 жовтня. Її видаватимуть студентам, пенсіонерам і іншим групам населення.
У "ЛНР" ввели "соціальну карту" (ФОТО)

 

"Лідер ЛНР" Ігор Теслярський на брифінгу заявив, що "соціальну карту" відтепер видаватимуть усім особам, які досягли 18-річчя.

За його словами, карта надає право на безкоштовне обслуговування в лікувально-профілактичних установах підконтрольних ЛНР, безкоштовне обслуговування і надання необхідних медикаментів під час виклику швидкої допомоги, 50% пільги на проїзд електротранспортом – це трамвай, тролейбус, отримання 5% знижки на продукти харчування наступної групи: крупи, макаронні вироби, цукор, борошно, рослинна олія і сіль в мережах супермаркетів «Народний».

Крім того, Теслярський відзначив, що поки що невідоме, як саме видаватимуться "соціальні карти" і чим буде підкріплено їх фінансування. Проте, на його думку, постанова про їх введення доведе виконання "соціальної програми" "Уряду ЛНР".

Крім того, "влада ЛНР" оголосила, що ті, хто їздять за пенсією на територію, підконтрольну українській владі, на їх допомогу розраховувати не можуть.

comments powered by HyperComments