Терористи з мінометів обстріляли житлові квартали Гранітного

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 18:31
Терористи продовжують обстріл позицій сил антитерористичної операції. Про це у п'ятницю ввечері повідомляє прес-центр АТО. Повідомляє «Українська правда».
Терористи з мінометів обстріляли житлові квартали Гранітного

 

Зазначається, протягом дня неконтрольовані збройні формування неодноразово обстрілювали позиції українських силовиків в Донецькому аеропорту. Вели вогонь з мінометів, стрілецької зброї, поблизу об’єкта працювали снайпера.З мінометів обстріляли житлові квартали в Гранітному.

Бойовики неодноразово відкривали вогонь по наших позиціях в районі населених пунктів Чернухіно, Орлово-Іванівка, Новогригорівка.

Нині залишається складною ситуація на трасі Бахмутка. По блокпостах, де несуть службу підрозділи сил АТО, бойовики ведуть вогонь з артилерійських систем та мінометів.

Відомо, що одна з вогневих позицій бойовиків розташована в центрі Стаханова, і саме звідти терористи стріляють зі 152 мм самохідної артилерійської установки САУ 2-С-1.

Наші підрозділи вживають заходи щодо усунення причин та загроз, які приводять до обстрілів наших підрозділів. У взаємодії з групами вогневої підтримки, штурмовими підрозділами знищують бойовиків.

Напередодні "виборів", які терористи збираються провести на території самопроголошених "ДНР" та "ЛНР", почастішали провокації, спрямовані на дискредитацію сил АТО.

З метою ескалації конфлікту, організації бойових зіткнень бойовики вдаються до розповсюдження фейкової інформації.

Обстановка в Маріуполі стабільна та підконтрольна силам АТО, зазначають у прес-центрі.

 

comments powered by HyperComments