Машину комбата "Київської Русі" розмалювали діти

Ніна Жаровська  |  П'ятниця, 31 жовтня 2014, 21:59
Військових у зоні АТО підтримують діти. Десятки малюнків, віршів і зроблених власноруч оберегів вони щотижня передають захисникам батьківщини. Побажання військовим школярі написали на машині батальйону «Київська Русь».
Машину комбата "Київської Русі" розмалювали діти

Місто Дебальцеве з трьох сторін оточене бойовиками. Це одна знайнебезпечніших позицій. Тут люди практично щодня чують постріли та потерпають від артилерії. Військових, які не дають пиорватись бойовикам, підтримують діти. Машину, яку волонтери подарували батальйону "Київська Русь", розмалювали діти з київського дитсадка. Учні 176 столичної школи, в якій вчився комбат Андрій, написали численні побажання на автівці.

Андрій "Висота", комбат 25-го батальйону «Київська Русь», показує машину, якуйому нещодавно подарували волонтери.

"Заразце машина медслужби, машина евакуації… А що тут коментувати? Й так усе видно... У нас бійці кладуть малюнки до файлика і скотчем примотують. В нас БМП усе обклеєні малюнками".

Дитяча підтримка для військових дуже важлива, каже Андрій.

«Це викликає посмішку. Адже про нас пам'ятають, про нас думають».

Волонтери, які привозять гуманітарну допомогу, передають військовим дитячі листи.

Військовослужбовець Олексій показує дитячого листа - з  малюномі навіть віршем.

"Цього листа ми отримали з міста Фастів, від Діани Гніздицької, учениці 5а класу. Вона залишила повілдомлення у вигляді вірша", - продовжує Олексій. 

Цього листа військовий носить у власному бронежилеті. «Тому що у мене єсть діти. Я дуже за них переживаю та за всіх дітей», - каже він.

Дівчинка з Фастова залишила зворотню адресу. Військовий уже написав їй лист-подяку. Олексій сподівається, що його відповідь знайде адресата.

comments powered by HyperComments