Донецьк під вогнем: страждають мирні мешканці

Ніна Жаровська  |  П'ятниця, 31 жовтня 2014, 23:42
Через військові дії в районі Донецького аеропорту страждають мирні мешканці. За останню добу в місті були обстріли в Петрівському, Київському та Куйбишевському районах. Про це повідомляє пресс-служба мера міста. Від артилерійських снарядів загинула одна людина, ще один мешканець дістав поранення.
Донецьк під вогнем: страждають мирні мешканці

Бої в Петрівському районі Донецька та в аеропорті йдуть практично щодня. На цих територіях і досі живуть мирні мешканці. Комусь із них нема куди виїхати, а деякі навмисне залишились в місті. Слюсар Олександр усе літо ремонтував дахи понівечених будинків, аби зберегти рідне місто. Одного дня, коли повертався з роботи, потрапив під обстріл.

Шишко Олександр, слюсар: «Це було за десять п'ята – п'ять годин вечора, власне збиралися додому, вже розходились. Щойно вийшли з ЖСК - й оце одразу обстрыл. Влучило у 211 будинок у дах, там снаряд застряг и выд мене метри за три снаряд розырвався. Як залишився живим  – не знаю зараз».

Уламки снаряда застрягли в спині та в руці, розповідає Олександр. Пошкоджені нервові закінчення, тож чоловік не може ходити.

«Ногу праву взагалы не выдчуваю ы ось це рука - выдкритий перелом, болить, рухати не можу та уламок у спины болить», - розповыдаэ постраждалий.

Олександр потребує тепер численних операцій. Проте грошей на лікування він не має. Хоча він працює на державному українському підприємстві, зарплатню за літо він почав отримувати лише зараз. Як і сотні інших мешканців міста, він сподівається на допомогу і на те, що скоро настане мир.

comments powered by HyperComments