У Донецьку намалювали "Завтра настає сьогодні"

Ніна Жаровська  |  Середа, 5 листопада 2014, 22:36
Молодий донецкий художник розмалював стіну одного із будинків. Митець мріє після війни зробити зф зруйнованої споруди в місті памятник - щоб ніхто не забував про страшні події.
У Донецьку намалювали "Завтра настає сьогодні"
Напроти Центрального палацу одружень, знаходиться чотириповерхова будівля, звернена на вулицю Артема облупленою стіною. Художник Віктор Вербовський, не чекаючи настання мирного життя в Донецьку, вирішив за свій рахунок зробити подарунок місту.
 
«Я хочу, щоб наші мешканці, проходячи повз, бачили це графіті, бачили велике яскраве сонце, і цей напис. Все, чого мені хочеться, щоб у людей піднявся настрій, і вони хоч на секунду посміхнулися, і забули про все погане. Я вірю, що місто оживе, і ми перетворимо його в сучасне, красиве місце, де все буде дуже привабливим і красивим. А зараз головне, щоб швидше скінчилася війна. Людям не потрібна війна, їм потрібно мистецтво ", - сказав художник.
 
Після того, як настане мир, Віктор хоче втілити в життя важливий проект - обов'язково перетворити на пам'ятник одну зі зруйнованих будівель міста. Щоб мешканці Донецька ніколи не забували про те, що тут відбувалося, і щоб наступні покоління не дали цього повторитися.
comments powered by HyperComments