Обстріл Донецька: на футбольному полі загинули двоє підлітків

Ніна Жаровська  |  Середа, 5 листопада 2014, 22:51
Сьогодні ввечері в Донецьку на спортивному майданчику біля школи № 63 розірвався снаряд. Двоє дітей, які грали на вулиці у футбол, загинули. Ще четверо людей отримали поранення. З чийого боку прилетів снаряд, поки невідомо.
Обстріл Донецька: на футбольному полі загинули двоє підлітків
«Сьогодні внаслідок попадання снаряда з боку зони бойових дій на спортивний майданчик школи №63 за адресою вул. Степаненко, 10, загинули два підлітка, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості і знаходяться в медичних установах міста », - йдеться в повідомленні прес-служби міського голови Олекандра Лук'янченка.
 
Наталя Ємченко, директор з комунікацій групи «СКМ», волонтери якої працювали неподалік від школи, повідомила, що загинули восьмикласник і 18-річний випускник цієї школи.
 
За її даними, в числі поранених - четверо людей: трьом з ним по 17 років, одному - 21 років.
 
«Усіх поранених привезли в Донецьку обласну травматологію. Зараз вони в реанімації. Один важкої, троє стредней тяжкості. Ліки на сьогодні і на ніч їсти. І зараз дообстледуют і завтра вранці дадуть нам інфо про все, що буде потрібно для лікування », - написала Наталя Ємченко на сторінці в Facebook.
 
Школа, де розірвався снаряд, знаходиться недалеко від донецького аеропорту, бої за який йдуть щодня.
 
Відстань від школи №63 до аеропорту Донецька - близько двох трьох кілометрів.
 
Протягом деякого часу після події в районі аеропорту ще продовжувалася стрілянина, повідомила журналіст AFP Анна Цуканова.
 
«Бабуся одного із загиблих, 14-річного хлопчика, ридає ... Хлопчаки в футбол грали на шкільному спортмайданчику. Снаряд впав прямо на майданчик ... Це школа, де вчився Ахметов. Його фонд площадку побудував рік тому », - написала вона в Facebook.
 
Бізнесмен Ринат Ахметов пообіцяв допомогти в лікуванні поранених.
 
З чийого боку снаряд прилетів на територію школи, не повідомляється.
comments powered by HyperComments