У Станиці Луганській обстріл: зруйновані школа і дитячий садок

Четвер, 13 листопада 2014, 16:53
У Луганській області другу добу триває інтенсивний обстріл, внаслідок чого зруйновані інфраструктура і комунікації, є потерпілі.Повідомляє сайт "Восточный дозор".
У Станиці Луганській обстріл: зруйновані школа і дитячий садок

12 листопада весь день тривав обстріл м. Щастя, с. Кримського Новоайдарського району, с. Троїцького неподалік Золотого. "У результаті вибуху мін і снарядів осколкові поранення отримали 57-річний і 18-річний жителі Золотого. Обидва госпіталізовані", - говориться в повідомленні прес-служби Луганської обласної державної адміністрації.

"Починаючи з 8 ранку і до півночі Станицю Луганська обстрілювали з мінометів, артилерії і стрілецької зброї вісім разів. У результаті пошкоджені дитячий сад №2 і декілька приватних будинків в кварталі Молодіжному. У три багатоповерхівки по сусідству були прямі попадання снарядів, зруйновані квартири. По вул.Совєтській прямим попаданням снаряда зруйнований житловий будинок, перебито електромережу і систему центрального опалювання. По вул. Калініна зруйнований один, пошкоджено два житлових будинки і газопровід. По вул.Чапаєва повністю зруйнований один, частково – ще один будинок. По вул. Москва-Донбас у будинок потрапили чотири снаряди, житло повністю зруйноване. На вул. Крупській зруйнований один і пошкоджені п'ять житлових будинків", - повідомляє Геннадій Москаль.

"Сьогодні вранці прямим попаданням артилерійського снаряда пошкоджена загальноосвітня школа в с. Артема у Станиці Луганській. Крім того, в результаті обстрілу пошкоджені лінії електропередач, тому без електроенергії залишилися десять вулиць районного центру. Знеструмлені с. Малинове і Вільховський дачний масив", - додав глава ОДА.

comments powered by HyperComments