Мирні жителі проведуть народне зібрання проти "ЛНР" (фото)

П'ятниця, 21 листопада 2014, 18:50
У містах, підконтрольних "ЛНР", місцеві жителі вирішили провести 23 листопада "Народне зібрання". Повідомляє сайт «Восточный дозор».
Мирні жителі проведуть народне зібрання проти "ЛНР" (фото)

Люди втомилися від складної політичної і економічної ситуації. Немає зарплат, пенсій, соціальних посібників. Уже зафіксовані десятки голодних смертей. Ніяких позитивних перспектив на зміну ситуації немає.Терористи відкрито визнають, що їм нічим платити жителям окупованих територій. Провину за всі економічні і соціальні проблеми бойовиків перекладають на київську владу.

Вони піклуються тільки про ведення військових дій і мародерство. У деяких містах Луганської області вже пройшли подібні мітинги, але вони були розігнані "захисниками". У соціальних мережах з'являються заклики йти на "Народне зібрання" у багатьох містах Луганщини: Антрациті, Червоному Промені, Стаханові.

"Зібрання" також пройде в Ровеньках, Алчевську, Молодогвардійську, Свердловську. У групі "Пісні, Відео СРСР" в соціальній мережі "Однокласники" з'явився заклик до усіх міст, підконтрольних терористам, виходити на протестні акції, перекривати дороги, блокувати адміністрації і комендатури, щоб добитися виплат від самопроголошених владників.

comments powered by HyperComments