У Донецьку в результаті бойових дій постраждало 12 осіб

Понеділок, 24 листопада 2014, 22:20
Ніч з 23 на 24 листопада в Донецьку пройшла напружено, особливо для жителів Куйбишевського і Київського районів. Протягом всієї ночі були чутні потужні залпи і вибухи з важкої зброї. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
У Донецьку в результаті бойових дій постраждало 12 осіб

У результаті попадання снарядів по вул. Великоновоселівська постраждали  будинки №62, 64, 149, а також по вул. Великоновоселівська, 160, зруйнований гараж.

За минулі вихідні різні осколкові поранення отримало 12 осіб. Усі потерпілі госпіталізовані, їм надана необхідна медична допомога.

У результаті артобстрілів виникли пожежі на газопроводах в районі кладовища поряд з вул. Великоновоселівською в Куйбишевському районі і Путилівському гаю в Київському районі. Сьогодні в  Донецьку ситуація була відносно спокійна.

Після запуску Північного водопровідного вузла ввечері 23 листопада відновлено водопостачання Київського району. Аварійні бригади комунальників продовжують вести відновлювальні роботи на пошкоджених мережах. На ранок 24 листопада знеструмлені 74 трансформаторних підстанції і 25 котелень міста. Без газу залишилося більше 5 тисяч мирних мешканців.

comments powered by HyperComments