У "ЛНР" друкуватимуть фальшиві гривні

Понеділок, 24 листопада 2014, 22:28
Бойовики завезли з РФ необхідне устаткування для друку фальшивої гривні. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
У "ЛНР" друкуватимуть фальшиві гривні

"Вони привезли з Російської Федерації верстати для друкування гривні фальшивої. Друкуватимуть 10 гривень, 20 гривень. Тобто те, що сьогодні не перевіряється", - повідомив губернатор Луганської області Геннадій Москаль.

Першим про те, що бойовики завозять на Донбас верстати для друку фальшивок, повідомив в соцмережах лідер громадського об'єднання "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Наша інформація про те, що бойовики під керівництвом російських кураторів налагоджуватимуть друк фальшивої гривні з метою, що ці фальшивки потраплять на територію України, підтвердилася", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Стало відомо, що міліція Нової Каховки вилучила в місцевого підприємця тридцять шість тисяч фальшивих гривень, коли він намагався здати їх у банк.

"Чоловік пояснив, що фальшивими купюрами з ним розплатилися за овочі покупці з Луганщини", - повідомив Снєгирьов.

"Діяльність банків і розрахунки картками на території "ЛНР-ДНР" неможливі, а отже, бойовики під керівництвом російських кураторів налагоджуватимуть друк фальшивої гривні з тим, щоб ці фальшивки потрапили на територію України і спричинили обвал національної валюти", - вважає громадський діяч.

comments powered by HyperComments