Бойовики за минулу добу 19 разів обстріляли мирне населення на Луганщині

Вівторок, 25 листопада 2014, 11:17
За минулу добу ситуація у зоні АТО залишається контрольованою. Головними осередками напруги є луганський та донецький напрямки. Повідомляє сайт каналу "24".
Бойовики за минулу добу 19 разів обстріляли мирне населення на Луганщині

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

"Зафіксовано 36 випадків відкриття вогню з боку бойовиків. Обстріли велися із застосуванням гармат, мінометів, установок "Град", — повідомили в прес-центрі.

На маріупольському плацдармі ситуація істотно не змінилась, позиції сил АТО добре укріплені і мають увесь спектр сил та засобів для адекватної відповіді.

Бойовики терористичних "ДНР" та "ЛНР" в черговий раз намагалися артилерійським вогнем похитнути оборону наших військ в районі аеропорту "Донецьк". Їхні спроби були марними. Усі атаки були відбиті. Ворог відступив. Активна оборона триває, — йдеться у повідомленні

Продовжує надходити інформація про злочини терористів проти мирного населення. Зокрема, зафіксовано випадок підриву на розтяжці цивільної особи поблизу міста Горлівки. Лише на Луганщині бандити 19 разів відкривали вогонь по населених пунктах. Кількість жертв у результаті їхніх злочинних дій уточнюється, — йдеться у повідомленні прес-центру.

Українська артилерія відкриває вогонь у відповідь для захисту мирного населення. Так, за минулу добу артилерія сил АТО виконала 30 вогневих завдань по місцях скупчення живої сили та техніки бойовиків.

 

comments powered by HyperComments