Болотов прагне вселити бойовикам «ЛНР» віру в «швидку перемогу» (відео)

П'ятниця, 19 грудня 2014, 17:39
Болотов, колишній проводир луганських бандитів, намагається підбадьорити бойовиків "ЛНР", які остаточно спилися і деморалізувалися. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
Болотов прагне вселити бойовикам «ЛНР» віру в «швидку перемогу» (відео)

Він записав відеозвернення, в якому поділився своїми веселковими мріями про швидку перемогу "ЛНР". При чому поранений терорист, відсиджуючись в теплій затишній квартирі за сотні кілометрів від Луганська, дуже переконливо зображує на камеру свій жаль з приводу загибелі мирних жителів.

 "Ми в дуже скрутному становищі, постійно гине мирне населення", - говорить Болотов. Він також стверджує,  що саме бійці української армії, використовуючи важку артилерію, винні в смертях багатьох безневинно загиблих мешканців Луганська. Він закликає бойовиків відкинути позиції ВСУ до меж Луганської області. Тільки так, на його думку, буде втілена в життя їхня "ідея". "Цю війну ми вистоїмо, перемога буде за нами", - заявив диванний генерал.

У свою чергу, його наступник Теслярський відмовився розкривати структуру розподілу гуманітарної допомоги громадським активістам.

comments powered by HyperComments