Хто керує тіньовою бугалтерією «ЛНР»

Понеділок, 22 грудня 2014, 12:06
Валерій Потапов – це «сірий кардинал», який тепер керує усіма фінансовими потоками «ЛНР». Повідомляє сайт «Восточний дозор».
Хто керує тіньовою бугалтерією «ЛНР»

Сьогодні він займає посаду першого віце-прем’єра «ЛНР». Він контролює розподілення всієї «гуманітарки», яку завозять російські «гумконвої». Увесь вантаж потрапляє  не в руки мирного  населення, а в продаж через мережу супермаркетів «Народний» (віджатий в «АТБ»). Крім того, Потапов тримає в своїх руках всі «націоналізовані» автозаправки.

До свого «прем’єрства» Потапов працював у Кіровоградському АО «Креатив», і займався майже мирним бізнесом, скуповував сільгосппродукцію. У поле його діяльності також потрапив і Луганськ. Однак, податкові органи через суд позбавили його права займатися підприємництвом. Причина банальна – Потапов завзято не віддавав податкові декларації. «Екс-міністр» сільського господарства зробив стрімку кар’єру в керівництві «ЛНР». Спочатку йому доручили керувати «промисловістю», затим він став «віце-прем’єром». Очевидно, що з Плотніцьким його поєднують давні зв’язки, тому Потапов і «дослужився» до крісла «віце-прем’єра». Тепер колишній «податковий ухильник» перетворює контрабандний російський бензин на дзвінку монету. Знову ж таки, на «віджатих» автозаправках.

comments powered by HyperComments