У Луганську пройшов «антиблокадний» мітинг

Середа, 24 грудня 2014, 17:33
Опівдні двадцять четвертого жовтня в районі монумента Борцям революції відбувся так званий «антиблокадний» мітинг. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
У Луганську пройшов «антиблокадний» мітинг

Напередодні керівники бюджетних підприємств отримали чіткий наказ про обов’язкову явку їх працівників на даний «мітинг». Примусово були зібрані робочі з заводу «Маршал» і бюджетники з інших організацій.

«Я прийшла, показала себе керівникам, 15 хвилин постояла і поквапилася до дому, а тож дощ почався, та і в маршрутку не влізти. Та що там слухати? Плотніцький, як завжди, лаявся на українських владників, мовляв, пенсіонери працювали на Україну, нехай вона їм тепер пенсії і платить. Скільки вже брехні за ці пенсії, набридло слухати. Нічого нового не почули. Потім дали слово багатодітній матері, і вона почала скаржитися. На а нам то що, ми і самі все знаємо», - поділилась враженнями мешканка Луганська, яка побувала на мітингу.

Крім того, перед початком мітингу Родіон Мірошник, «головний ідеолог і заступник голови «ЛНР»», провів для журналістів «інструктаж» відносно подання матеріалу на тему «антиблокадного»  мітингу.

«Доки влада особисто не дасть «добро» на матеріал, опубліковувати його категорично заборонено», - пише луганський журналіст Андрій Діхтяренко.

 

comments powered by HyperComments