У Луганській області 31-й блокпост атакований бойовиками

Середа, 21 січня 2015, 14:12
Блокпост в районі Бахмутки практично знищений, також ведеться масований обстріл 29-го блокпоста. Про це повідомляє депутат Семен Семенченко.
У Луганській області 31-й блокпост атакований бойовиками

"За оперативними, доки не підтвердженими, даними бойовики зайняли 31 блокпост. 29 блокпост постійно обстрілюється з важкої артилерії. Рано вранці, після шести годин артпідготовки, майже зруйнований 31 блокпост, завдаються удари по селу Кримське важкою артилерією терористів. Серед солдатів на опорних пунктах велика кількість поранених, по загиблих даних немає", - написав Семенченко.

Також за попередніми даними російські війська увійшли до селища Жолобок. Нашим бійцям вдалося знищити декілька одиниць важкої техніки супротивника.

Також Семенченко відзначив, що є реальна загроза для обох блокпостів. Батальйон "Донбас" а також частини Нацгвардії і ЗСУ, які знаходяться в цьому районі, приведені у бойову готовність.

"Безліч питань до командування сектором. Я обов'язково задам їх в комітеті з питань національної безпеки і оборони після ліквідації загроз прориву", - написав Семен Семенченко.

comments powered by HyperComments