Ахметов не погодився продати бразильця навіть за 32 мільйони євро

Четвер, 29 січня 2015, 10:29
Лондонський "Челсі" зробив поліпшену пропозицію донецькому "Шахтару" по трансферу Дугласа Кости, але Рінат Ахметов його не прийняв. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Ахметов не погодився продати бразильця навіть за 32 мільйони євро

Англійський футбольний клуб "Челсі", власником якого є російський мільярдер Роман Абрамович, запропонував донецькому "Шахтару" 32 мільйони євро за трансфер бразильського півзахисника Дугласа Кости, який з недавнього часу виступає вже і за збірну своєї країни. Це вже друга пропозиція Абрамовича по трансферу цього гравця. Перша дорівнювала 26 мільйонам євро. Здавалося, що Ахметов, відхиливши першу спробу Абрамовича купити його гравця, з другою все-таки дасть згоду, адже російський власник "аристократів" додав немало – 6 мільйонів.

Але в мережі з'явилася інформація, що донецький "Шахтар" хоче виручити за свого лідера не менше 45 мільйонів євро. Я так думаю, що навіть Абрамович не захоче купувати гравця з чемпіонату України за такі гроші. Але постежимо, торги ще тривають...

Також сьогодні, 28 січня з'явилася інформація, що інший донецький бразилець, нападаючий Луіс Адріано також отримав пропозицію про переїзд в інший клуб. На форварда серйозно націлювалася італійська "Рома", але ситуація повторюється... "Шахтар" не згоден на ті фінансові умови, які пропонує клуб зі столиці Італії. Але скільки запропонувала "Рома", поки не розголошується.

 

 

 

comments powered by HyperComments