Українські війська покидають Дебальцеве (фото)

Середа, 18 лютого 2015, 15:02
Більшість виходить з міста пішки, де їх підбирає транспорт ЗСУ. Після того, як розвідувальна група пробила коридор, частини з боєм почали прориватися з міста", - повідомляє Анастасія Станко, журналістка "Громадського ТБ".
Українські війська покидають Дебальцеве (фото)

Місто вже покинули батальйон "Кривбас" і 168 бригада, але це далеко не всі українські підрозділи, що потрапили в оточення. Відступаючих прикривають два полки спецназівців.

"Ми п'ять днів практично нічого не їли. Потрапили в кільце під Новогригорівкою. Бойовики поливали мінометним вогнем. Село просто стерте із землі", -розповіли бійці "Кривбасу".

Траса перекрита до світлодарського повороту, далі проїхати неможливо, все прострілюється. По трасі мчаться "швидкі", забирають поранених і відвозять в Артемівський госпіталь. Скільки поранених усього, поки сказати складно.

У бік Артемівська рухаються і частини ЗСУ з Дебальцевого.

Як повідомив Семен Семенчеко, депутат і комбат "Донбасу", бойовики перекинули значні сили із Стаханова і Горлівки. "Ми можемо завдати всього одного удару, і фронт розсиплеться. В оточення потраплять самі бойовики і російські терористи", - заявив Семенченко.

comments powered by HyperComments