Луганськ прощається з трамваєм

Середа, 25 лютого 2015, 14:11
Ні міська влада, ні новоявлена "народна влада ЛНР" не мають можливості відновити рух електротранспорту в місті. У гонитві за черговою вигодою з будь-якої критичної ситуації виникло рішення про демонтаж трамвайних рейок по вулиці Оборонній.
Луганськ прощається з трамваєм

 Влада привселюдно заявила, що проблеми у сфері електропостачання міста не дають можливості відновити рух міського електротранспорту. І тепер вони із спокійною совістю мають намір демонтувати рейки, щоб здати їх на металобрухт. Виручені гроші навіть близько не торкнуться міського бюджету, а швидше за все осядуть в кишенях місцевих амбітних "князьків".

Самі трамваї доки не чіпають, хоча, навіщо вони потрібні місту без рейок, незрозуміло. Швидше за все, вони будуть або продані як транспорт, або підуть услід за рейками на металобрухт. Тим паче, що так званий "міністр транспорту і зв'язку" Олександр Чумаченко заявив, що трамваї вимагають ремонту, але у влади, знову ж таки, немає коштів для закупівлі запчастин. При цьому він додав, що транспортна ситуація в місті позитивна, і відсутність тролейбусів і трамваїв "не зробить негативного впливу на можливість переміщення людей по місту".

comments powered by HyperComments