Мешканці Луганська не хочуть поповнювати ряди бойовиків "ЛНР" і віддавати свої автомобілі "На війну"

П'ятниця, 6 березня 2015, 18:19
Мобілізаційна кампанія в "народну армію ЛНР" тріщить по швах. У Луганську пройшло чергове засідання, на якому глава "ЛНР" Ігор Плотницький висловив своє невдоволення результатами мобілізації по Луганську.
Мешканці Луганська не хочуть поповнювати ряди бойовиків "ЛНР" і віддавати свої автомобілі "На війну"

Якщо в шахтарських депресивних містах ще абияк вдалося набрати людей (які від безгрошів'я і відчаю готові йти куди завгодно), то в Луганську ситуація більш ніж плачевна. Плотницький пообіцяв "розібратися" з чиновниками - силовиками, відповідальними за мобілізацію за те, що кількість "добровольців" далека від бажаної.

Крім того, "військові комісаріати" почали активну діяльність з формування бази автозасобів, які "підлягають мобілізації у разі військових дій".

 

"Не мається на увазі, що ми завтра ж почнемо відбирати у водіїв транспорт, але його облік має бути", - заявив представник військового комісаріату "ЛНР" Сергій Чурсін.

Чурсін звернувся до усіх автовласників добровільно надати інформацію про наявний транспорт. Справжні цілі цієї акції можна буде побачити в самому недалекому майбутньому.

comments powered by HyperComments