У мережі стартує новий соціальний проект «Що працює в Донецьку»

Четвер, 2 квітня 2015, 18:21
Колектив групи «Типовий Донецьк» в «Вконтакте» вирішив запустити окремий сайт, в якому описуватимуться працюючі ресторани, магазини, сервісні і розважальні центри міста.
У мережі стартує новий соціальний проект «Що працює в Донецьку»

На даний момент на сайті idonetsk.com є інформація про торговельні центри міста.

Команда з соціальної мережі в декількох пропозиціях описує ситуацію з «Донецьк Сіті», «Білим лебедем», «Декор Донбасом», «Green Plaza», «Золотим Кільцем», «ЦУМом» і «Континентом».

Сайт доки запущений в режимі бета-теста. Творці ресурсу на головній сторінці пишуть про те, що постараються зробити сайт найбільш актуальним, щоб жителі Донецька могли орієнтуватися в нестабільній роботі будь-якої установи або закладу міста. На даний момент велика частина торгово-розважального сегменту міста знаходиться в неробочому стані через загрозу військових дій. Деякі магазини і клуби продовжують працювати на свій страх і ризик, незважаючи на нічні облави і перестрілки бойовиків.

Нагадаємо, 24 березня біля ресторану «Панорама» пізно вночі бойовики з двох протиборчих кавказьких угрупувань влаштували розбирання із стрільбою і підпалом автомобілів.

Жителі Донецька вже настільки звикли до постійної стрільби і військових маневрів в місті, що практично не звертають увагу на вірогідну загрозу і займаються своїми буденними справами під свист куль.

 

comments powered by HyperComments