Луганського бешкетника, депутата Романа Ландика визнали невинним в побитті дівчини (відео)

Вівторок, 21 квітня 2015, 11:39
Сватівський районний суд таки вирішив, що розбещений син луганського олігарха не винен в побитті крихкої дівчини, а виступив в ролі жертви і страждальника. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Луганського бешкетника, депутата Романа Ландика визнали невинним в побитті дівчини (відео)

Уже не зрозуміло, чим керувалися (і мотивувалися) Сватівські "служителі Феміди", проте вони майже після двох років угледіли в цій справі "нові деталі". Рішення Ленінського райсуду Луганська від 19 січня було визнано незаконним і анулюваним.

Що стосується самої побитої дівчини, то її навіть не спромоглися повідомити про засідання, і слухання проходило без неї.

«Під час попереднього слідства припустилися принципової помилки, і ухвала була винесена неправильно», - говориться в рішенні Сватівського райсуду.

Там же сказано, що на підставі цієї, нібито, помилки, Особа 5 (як проходить у справі Коршунова), в стані сильного алкогольного сп'яніння спровокувала конфлікт, розбивши склянку зі спиртним і виливши в обличчя Ландику горілку з карафи. Потім вона завдала удару карафою по голові (яку вона приготувала заздалегідь!), що було розцінено як смертельно небезпечний жест, але нещасний побитий депутат затримав хуліганку і передав представникам міліції. Невідомо, чи носила при собі Коршунова карафу як засіб атаки на мажорів-депутатів, але факт її побиття Ландиком виразно зафіксувала камера спостереження ресторану.

І хоча Сватівські судді ухвалили виправдувальний вирок, в цій історії залишається більше питань, ніж відповідей.

 

comments powered by HyperComments