Футбольне свято у Сєвєродонецку тривало два дні

Вівторок, 5 травня 2015, 09:55
2 травня у Сєвєродонецьку відбувся святковий турнір з футболу, приурочений до дня Перемоги у Другій світовій війні за участю Управління молоді та спорту Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.
Футбольне свято у Сєвєродонецку тривало два дні

Захід проходив на спортивному майданчику ЗОШ №12. За перемогу змагалися команди СБУ, Прокуратури, «Переселенців» та Громадської збірної працівників комунальних закладів, які працюють у галузі спорту.

Турнір проходив у декілька етапів – першою на поле вийшла збірна команда Переселенців та СБУ. Хлопці грали  два тайми по 15 хвилин (кінцевий рахунок – 1:2).

Кожна команда складалася з 7 гравців.  Друге коло – команда Спорт проти команди Прокуратури. Супротив закінчився рахунком 1:2.

Далі вже змагалися Спорт та СБУ, що принесло такий результат – 3:1.

Переселенці та Прокуратура мали зворотній рахунок – 1:3.

Особливо яскравим став поєдинок між СБУ та Прокуратурою, що мав блискучий фінал – 1:5 на користь червоних.

Найзапеклішою боротьбою виявилася гра за 2 місце. Це право виборювали команда Спорт та команда Переселенців. Напружені тайми з постійними гострими моментами таки визначили найкращого. Команда Переселенців перемогла з рахунком 4:2 (після фінальної серії пенальті).

За підсумками гри – команда Прокуратури здобула перше місце та була нагороджена пам’ятним кубком, медалями та грамотою. Вітала хлопців з перемогою Оьга Лішик (заступник губернатора в Луганській держадміністрації). Інші дві команди також одержали відзнаки.

Окремо слід відзначити яскраву гру голкіпера Спорта – Володимира Махника та нападаючого команди Прокуратури – Коломицького Миколая.

Усі присутні на стадіоні одержали купу задоволення, погода сприяла грі та гарному настрою. 1 травня зіграли команди АТО та підприємців з рахунком 4:2 на користь підприємців. Приємною новиною для мешканці Сєвєродонецька стала заява Антона Волохова,  начальника управління молоді та спорту в облдержадміністрації, щодо наступних подібних турнирів. За його словами, найближчим часом планується провести матч на кубок Адміністрації, до якого долучатимуться команди з податкової, міліції, юстиції, місцеві команди та футболісти з Лисичанська та Рубіжного. Взагалі, в планах проводити ігри раз на тиждень, тому жителі Сєвєродонецька та вболівальники можуть розраховувати на продовження свята футболу у місті.

Гра відбулася за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

comments powered by HyperComments