Жителі Донецька не приховують презирства до «озброєного бидла»

Середа, 20 травня 2015, 16:06
Мирні жителі втомилися від «рятувальників», які промишляють мародерством і безпробудним пияцтвом. Так днями в одній їз маршруток Донецька стався показовий інцидент. Обурені хамською поведінкою п'яних ополченців, пасажири просто вигнали їх з автобуса.
Жителі Донецька не приховують презирства до «озброєного бидла»

Оцінюючи мирних пасажирів, стали пред'являти претензії чоловікам призовного віку, мовляв, ось вони вдома відсиджуються, а «хлопчаки на бойових» там за них кров проливають. «Ми там голодуємо, рятуючи вас, хоч би хто банку тушкованого м'яса дав», - віщав один з «рятувальників». Пасажири тактовно мовчали, але ситуація досягла критичної межі.

«Валіть з автобуса, сволото. Як ви вже усіх дістали», - не приховували обурення мирні жителі. «На, бери тушковане м'ясо, чого не береш? Відіжмеш?»,- кричала на «героїв» літня жінка з пакетом.

Ополченці від такого опору терміново вийшли на вул. Добровольського.

«Я просто не вірив очам і вухам, стільки ненависті до «захисників» в Донецьку я і не сподівався побачити», - пише автор у Facebook.

Нагадаємо, що в самому Донецьку ситуація, як і раніше, напружена. В результаті обстрілу Київського району зруйнований житловий будинок, є потерпілі.

comments powered by HyperComments