Пенсіонерам «ДНР» стали виплачувати пенсії в доларах

Субота, 13 червня 2015, 12:11
Для цих цілей навіть відкрили нові банківські відділення. Першими "валютну пенсію" отримали військові пенсіонери. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Пенсіонерам «ДНР» стали виплачувати пенсії в доларах

«З сьогоднішнього дня в нашій народній республіці пенсія виплачується в долларах», - заявила Оксана Таран, «заступник міністра фінансів ДНР».

За її словами, у «міністерства» досить грошової валютної маси, щоб почати виплати бюджетникам. В першу чергу гроші отримають працівники охорони здоров'я.

Крім того, Таран заявила, що в «республіці» планують створити усі можливості для розрахунку і платежів в мультивалютному режимі.

«У нас все більше доларів, з кожним днем все легше робити розрахунки і плати за товари і комунальні послуги», - заявляє «замміністра».

На питання журналістів, звідки взялася така переконлива сума в доларах, Таран відповіла, що це пожертвування приватних осіб і вона не схильна їх озвучувати, оскільки «гроші люблять тишу».

Проте багато хто зв'язує таку раптову «щедрість» влади з недавнім пограбуванням банку «ВБР», який належав Олександру Януковичу. Бандитам вдалося вкрасти майже 10 мільйонів доларів і 47 мільйонів гривень.

comments powered by HyperComments