Мирні жителі Донецька вийшли до «будинку уряду» з вимогою припинити війну (фото, відео)

Понеділок, 15 червня 2015, 16:36
Сьогодні приблизно з 10-тої ранку під будівлею колишньої Донецької обладміністрації почали збиратися жителі міста і мікрорайону Жовтневий ринок. Інформує сайт "Восточний дозор".
Мирні жителі Донецька вийшли до «будинку уряду» з вимогою припинити війну (фото, відео)

Як повідомляє Юлія Суркова, кореспондент інформаційного агентства "Франс-прес", під стінами Донецької обладміністрації проходить мітинг жителів Жовтневого. "Обстановка розжарюється", - пише Юлія.

Основна вимога присутніх - припинити військові дії, що ведуть до смертей і руйнувань. Люди втомилися від того, що бойовики ведуть обстріл по позиціях ЗСУ з житлових масивів, потім різко від'їжджають, не чекаючи «отвєтки».

Така тактика призводить до масових руйнувань і жертв серед мирного населення. Близько половини першого дня мітингувальники перекрили рух в районі центральної площі. До присутніх примикають небайдужі жителі міста, проте думки поступово розділилися. Одні вимагають від "влади" забиратися з міста, другі вимагають відігнати позиції ЗСУ якнайдалі від Донецька. Між опонентами виникають конфлікти і дрібні сутички. До мітингувальників на милицях у супроводі охорони вийшов Захарчеко.

 

comments powered by HyperComments