У Слов'янську воду населенню буде розвозити Нацгвардія

Середа, 17 червня 2015, 15:32
Через збільшення споживання води в літній час в Слов'янську, віддалені райони міста опинилися без належного водопостачання.
У Слов'янську воду населенню буде розвозити Нацгвардія
Зокрема, це Соболёвка, Цілинна, вулиці Руська, Офіцерська, передає сайт міста Слов'янська. Зі слів директора Славгорводоканала Олега Марченко, в дані райони буде організовано підвезення води. У зв'язку з тим, що у комунального підприємства немає необхідного транспорту, воду населенню будуть доставляти на своєму транспорті бійці Національної Гвардії України.
 
«У літній Слов'янськ нижче 28 тис. Куб не повинен отримувати. На даний момент ми отримуємо всього 22 тис »- розповів Марченко. Також з 1 липня в Слов'янську будуть введені нові тарифи для споживачів. Один кубічний метр води з урахуванням витрат на водовідведення коштуватиме жителям Слов'янська близько 19 гривень.
 
Нагадаємо, в ніч на 12 червня Горлівська фільтрувальна станція №2 знову потрапила під обстріл. В результаті попадання снарядів, станція була знеструмлена, що призвело до зупинки подачі води споживачам Дзержинська, Центрально-Міського та Микитівського районів Горлівки.
 
comments powered by HyperComments