«Зорі» повернули відібрані три очки

П'ятниця, 19 червня 2015, 10:12
Луганській футбольній команді «Зоря» знову нарахували три очки в турнірній таблиці чемпіонату України сезону 2014/2015.
«Зорі» повернули відібрані три очки

Про це повідомив генеральний директор української Прем'єр-ліги Петро Іванов.

На останньому засіданні Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України відмінив відповідний пункт рішення відносно зняття трьох очок з «Зорі», повернувши три очки луганській команді. Таким чином «чорно-білі» знову піднялися на четверте місце в таблиці турніру. Відзначимо, що відносно «Волині» і донецького «Металурга», яких теж позбавили очок, рішення про "помилування" не було.

Можливо, причиною повернення «Зорі» трьох турнірних очок послужило підписання світової угоди з футболістом Євгенієм Лозинським і зобов'язання з боку керівництва клубу виплатити йому гроші в певний термін.

Після цієї звістки наставник луганчан, Юрій Вернидуб, не приховував своєї радості. За його словами, за спортивним принципом «Зоря» все одно посіла четверте місце, і йому було дуже образливо, коли він дізнався про гучне рішення КДК.

Головний тренер команди підкреслив, що «чорно-білі» заслужено залишилися на тому місці, яке завоювали в чесній боротьбі з іншими українськими командами.

- Я щасливий, - сказав він в інтерв'ю кореспондентам. - Ми зібралися з командою перший раз після відпустки 17 червня - в день, коли нам повернули три очки. Це хороший знак!

Нагадаємо, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації Футболу України прийняв рішення зняти три очки з луганської «Зорі» в минулому чемпіонаті. Як раніше повідомлялося, це рішення викликало бурю обурення серед уболівальників луганської команди.

 

comments powered by HyperComments