У «ЛНР» залякують луганчан «списками київської хунти»

Понеділок, 6 липня 2015, 16:26
Бойовики і агітатори самопроголошеної «Луганської народної республіки» залякують жителів окупованого обласного центру наявністю «списків» київських силовиків, за якими людей, які виїжджають з «ЛНР» в Україну, можуть затримати, посадити у в'язницю і навіть розстріляти. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
в "ЛНР" кажуть про "списки київської хунти"

Про це повідомляють жителі Харкова, посилаючись на родичів з Луганська.

За їх словами, деякі жителі Луганська бояться їхати на територію, контрольовану українськими силовиками, оскільки в Україні на блокпостах є «списки», за якими відшукують «сепаратистів», заарештовують, а іноді і розстрілюють. Луганчани упевнені, що якщо вони свого часу повірили путінській пропаганді про «російський мир», не виїхали із зони АТО, а під час бойових дій в Луганську знаходилися вдома, то їх однозначно оголосять посібниками бойовиків і репресують.

До речі, списки пропутінських бойовиків в українських силових відомствах дійсно є. Проте в них фігурують в основному ті особи, які скоїли тяжкі злочини, порушили присягу на вірність народу України, причетні до вбивств, викрадення і тортур громадян нашої країни.

Що стосується даних про двадцятирічний термін ув'язнення і розстріли прямо на блокпостах, то харків'яни, які надали нам скриншоти листування, припускають, що такою дезінформацією ЛНРівці забезпечують жителів Луганська, щоб підтримувати довіру до себе і не допустити чергової хвилі біженців з окупованої території.

Нагадаємо, 12 червня ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький привітав свого боса Володимира Путіна з днем Російської Федерації, що є країною-агресором в озброєному конфлікті на сході України.

comments powered by HyperComments