У зоні АТО запрацював мобільний зв'язок МТС

Середа, 8 липня 2015, 14:35
7 липня в окупованих районах Луганської області запрацював мобільний оператор МТС. Про це стало відомо в процесі спілкування з луганчанами в телефонному режимі. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
мтс запрацював в зоні ато

У деяких районах Луганська мобільний зв'язок з'явився у вівторок близько 14.00. На околицях міста зв'язок МТС став з'являтися до 16.00. Приблизно в цей же час запрацював цей мобільний оператор в Стаханові, Алчевську і деяких інших містах Луганської області.

За словами жителів Луганська, їх повідомили по місцевому ТБ, що зв'язок МТС дадуть на деякий час, приблизно на 3-4 дні; що буде потім - невідомо.

У той же час працівники МТС стверджують, що компанія продовжує працювати в зоні АТО і припиняти надання послуг не збирається. Крім того, вони пропонують усім абонентам, які не отримували послуги останні два тижні, дзвонити на номер 111 і подати заявку на продовження терміну дії послуги. За їх словами, таким чином вдасться розв'язати проблему тих, хто сплатив певний вид послуг («Супер МТС», «МТС СМС»), але саму послугу не отримав, і при цьому завершився термін її надання.

Нагадаємо, 23 червня в Луганську і деяких інших містах, що знаходяться під контролем самопроголошеної «ЛНР», перестав працювати мобільний оператор МТС. За причину вказувался ушкодження устаткування і відсутність електроенергії. При цьому в деяких передмістях окупованого обласного центру, в селах і селищах МТС продовжував працювати, хоча і з перебоями.

comments powered by HyperComments