Маразм міцнішав: Плотницького позбавляють громадянства СРСР (скрин)

Вівторок, 14 липня 2015, 15:17
Цей лист був розісланий 13 липня багатьом російським і українським журналістам. Із звернення (ВОЇНР СРСР) стає ясно, що його активісти збираються позбавити Плотницького громадянства СРСР, посилаючись на законодавство держави, що розпалася в 1991 році.
плотницький ігор

Також в листі, спрямованому «Секретаріатом ОІК ВОІНР» і керівництвом групи «Бригада Призрак» (т. наз. "ополчення") стверджується, що в самопроголошеній «ЛНР», за ініціативою нелегітимного органу управління «Глави ЛНР» Ігора Плотницького були прийняті «антинародні і антиконституційні закони».

Прибічники збереження СРСР і «не конституційності» Біловезьких угод стверджують, що Плотницький і К0 створили в «ЛНР» закони, згідно з якими судді в «республіці» призначаються і звільняються за ініціативою безпосередньо «Глави ЛНР», який «грубо порушує права громадян СРСР, що мешкають в Луганській області», а також встановлює одноосібний кримінальний режим управління.

Варто відзначити, що організація «ВОІН СРСР» відома своїми антиукраїнськими висловлюваннями, а також критикою на адресу керівництва самопроголошених «ЛНР» і «ДНР».

Луганські журналісти іронізують над подібними розсилками, підкреслюючи, що Плотницькому «глибоко начхати» на громадянство СРСР, і що у нього, ймовірно, в кишені як мінімум три паспорти (України, РФ і «ЛНР»).

Нагадаємо, в квітні 2015 року був розпочатий збір петицій на позбавлення українського громадянства лідера «ЛНР» Ігора Плотницького. Також було зареєстровано відповідне звернення до Президента.

 

comments powered by HyperComments