«Із Захаром легше, ніж з Плотом», - підприємці порівнюють лідерів «ЛНР» і «ДНР»

Четвер, 16 липня 2015, 15:45
Представник мобільного оператора, який працює в зоні АТО стверджує, що з главою «ДНР» Олександром Захарченком легше домовлятися про ведення бізнесу, ніж з главою «ЛНР» Ігорем Плотницьким.
плот і захар

Про це він розповів в приватній бесіді з кореспондентом «Восточного Дозору».

За словами джерела, його компанії легше налагоджувати роботу  з надання послуг мобільного зв'язку в Донецьку, ніж проводити аналогічну роботу в Луганську. Причина - незговірливість і ненадійність лідера «ЛНР» Ігоря Плотницького і його оточення.

Захар хоч і психує іноді на камеру, але насправді з ним легше, - стверджує менеджер. - Зустрічаєшся з ним і його людьми, домовляєшся про суму, яку відстібатимеш за те, щоб тебе і твоїх працівників на підконтрольній їм території не чіпали, - і можеш працювати. І хоча в Донецьку свій оператор запрацював, «Фенікс», ми все одно звідти не йдемо. Це стосується не лише операторів мобільного зв'язку, але і фірм, що займаються іншими видами комерційної діяльності. А ось з Плотом складніше: домовитися важче, а навіть якщо все вирішиш, суму обговориш - все одно постійно відбувається якась «лажа».

У той же час підкреслимо, що «власний» мобільний оператор в «ДНР» працює на віджатому у компанії «Київстар» устаткуванні.

Як раніше повідомлялося, бойовики в зоні АТО займаються фейковою СМС-розсилкою. Абонентам приходять повідомлення нібито від «МТС», «Київстару» і інших операторів про те, що з їх рахунку знімаються кошти на підтримку учасників АТО.

 

 

comments powered by HyperComments