«Громадяни ЛНР» погрожують переселенцям з Луганська в соцмережах

Понеділок, 20 липня 2015, 19:29
У минулі вихідні в соціальній мережі «В Контакті», група «Луганськ - наше місто» активізувалися «громадяни Луганської Народної республіки», які погрожують переселенцям із зони АТО і обзивають їх «фашистами». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
громадяни в соцмережах

Так, 19 липня деякий «громадянин ЛНР» Роман Остапов за підтримки інших таких же «громадян"»почав ображати мешканку Луганська, яка прокоментувала фотографії рідного міста, викладені модератором групи «Луганськ - наше місто». Жінка розповіла, що їй довелося покинути окупований обласний центр, але у неї там залишилася мама, і тому доводиться іноді її відвідувати.

Роман Остапов почав обзивати луганчанку і погрожувати, що її маму він і його товариші скоро «відправлять» з Луганська, «тільки дай термін».

Все просто: поїхав до фашистів - повія фашистська. - Переконаний Роман. - Я не правий?

На питання про те, чи не знищив "громадянин ЛНР" свій паспорт громадянина "фашистської" України, Остапов відповів:

- У мене теж паспорт український, поки іншого немає. Юридично ЛНР і ДНР не визнані. Які у нас мають бути документи? ЛНР видає тимчасові паспорти, які дійсні тільки на території ЛНР. Ти що тупий? Хоча...як і усі фашисти.

На репліку, що стосується донських козаків і отамана Краснова, які в 40-і роки воювали за Гітлера, і нащадки яких в 2014 рр. з тими ж прапорами захоплювали будівлі в Луганську, проголошуючи "ЛНР", Остапов не відповів. Зате запросив опонентів до себе в "2-у окрему мотострілкову бригаду" і пообіцяв в "ЛНР" великі чищення.

Нагадаємо, 11 травня 2014 року в Луганську і деяких містах області відбувся так званий «референдум», за результатами якого була проголошена незалежність "Луганської Народної республіки".

comments powered by HyperComments