Сенсація туру: луганська «Зоря» поступається дебютантові Прем'єр-ліги

Понеділок, 3 серпня 2015, 14:13
У минулу неділю, 2 серпня, підопічні Юрія Вернидуба потерпіли поразку в Дніпропетровську від новачка вищого дивізіону - дніпродзержинської «Сталі» з рахунком 0:2. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
"зоря" поступилася дебютанту

Наставник луганської команди явно беріг сили перед поєдинком у відповідь Ліги Європи з бельгійським «Шарлеруа». На матч зі «Сталлю» Юрій Вернидуб дав відпочити ключовим гравцям Хомченовському, Пилявському, Шевченку, не врахувавши  в заявку; а деяких інших виконавців з основи відправив до запасу.

У результаті дебютант Прем'єр-ліги упевнено переграв досвідчену «Зорю», що виступає не основним складом.

На 25-ій хвилині рахунок відкрив захисник «Сталі» Юрій Путраш. Після комбінації Васина і Дебелка він замкнув в одно торкання передачу партнера на далеку стійку - 1:0.

Після пропущеного гола «Зоря» заграла активніше. «Чорно-білі» мали шанс забити «Сталі» гол «у роздягальню», але молодий нападник Луканов був неточний.

У другому таймі «Зоря» намагалася відігратися, але знову забила «Сталь». Організували друге взяття воріт ті ж гравці. Дебелко обігрався з Васиним по флангу, а Путраш бездоганно замкнув простріл у штрафну зону «Зорі», оформивши дубль – 2:0.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер луганчан підкреслив, що трагедії з цієї поразки робити не варто і привітав суперників з перемогою.

Крім того, наставник «чорно-білих» розкритикував футбольне поле дніпропетровського стадіону «Метеор»:

- Цього року газон кращий, але як і раніше не відповідає параметрам нормального поля, - заявив Юрій Вернидуб.- Будь газон іншим, вийшла б зовсім інша гра.

Як раніше повідомлялося, в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Зоря» обіграла бельгійський «Шарлеруа» з рахунком 2:0.

comments powered by HyperComments