У «МВС ЛНР» служить злодій і вбивця

Ярослав Волков  |  Понеділок, 17 серпня 2015, 15:30
У підрозділі «Беркут», який був розформований міністерством внутрішніх справ України в лютому 2014 року, але «реанімований» під час бойових дій в Луганську у рамках «МВС ЛНР», служить Сергій Ялшубов, що кілька років тому убив людину і регулярно крав метал. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
У «МВС ЛНР» служить злодій і вбивця

Про це повідомляють місцеві жителі.

- Сергій на початку «нульових» регулярно крав кабель, рейки, кришки від люків і інші металеві вироби, - розповідає джерело. - Разом з друзями їздив на старій «газель ці» в основному по приватному сектору Луганська з автогеном, різав все, що під руку попадалося і здавав в різні пункти прийому металобрухту.

За словами луганчан, Ялшубов після проходження служби в армії влаштувався працювати в «Беркут», протее продовжував промишляти крадійством металевихвиробів. У 2004 році, посварившись з іншим таким же «збирачем металлу», Сергій побив того до смерті, за що був звільнений із спецпідрозділу заднім числом. Був затриманий правоохоронцями, проте незабаром, зважаючи на відсутність достатньої кількості доказів злочину, його випустили.

 З 2006 року Сергій декілька років працював на заводі «Луганськтепловоз», при цьому продовжував підтримувати стосунки з колишніми товаришами по службі з «Беркуту», намагався відновитися в спецпідрозділі, - повідомляє джерело. - Під час бойових дій на Донбасі, коли практично усі бійці луганського «Беркуту» порушили присягу і стали воювати на стороні «ЛНР», Ялшубова, нарешті, повернули в підрозділ. Тепер він продовжує красти, вже на «легальних» підставах, як справжній «народний міліціонер».

Нагадаємо, навесні 2014 року в ЦСО УМВС в Луганській області заявили, що луганський «Беркут» залишається вірним присязі на вірність народу України. Проте, влітку надійшла достовірна інформація, що більшість співробітників «Беркуту», враховуючи звільнених за вислугою років і за різні порушення, брали участь у захопленні адміністративних будівель в Луганську, а пізніше -воювали на стороні самопроголошеної «ЛНР» і увійшли до складу «МВС ЛНР».

 

               

 

 
comments powered by HyperComments