Протягом вчорашнього дня бойовики Донбасу в зоні АТО обстріляли позиції українських військових

Середа, 16 вересня 2015, 10:33
Сьогодні вранці в зоні АТО тиша.
Протягом вчорашнього дня бойовики Донбасу в зоні АТО обстріляли позиції українських військових

Протягом усього вчорашнього дня терористичні групування в зоні АТО збільшили активність, продовжуючи обстріли позиції українських військ. Про це повідомив у соцмережі прес-центр АТО.

На Луганщині близько 3 ночі із стрілецької зброї окупанти відкрили вогонь по опорному пункту в Кримському. А о 13.10, також із стрілецької зброї обстріляли українські позиції недалеко від населеного пункту Жолобок.

У районі Маріуполя, близько 10:00 по українських позиціях біля Чермалика били з 82-міліметрового міномета, а по Гнутовому - з гранатомета.

На Донецькому напрямі бойовики з 15 годин і до 16.30 вели вогонь з гранатометів, зенітної установки і стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Мар’їнці.

Близько 16 годин під ворожий вогонь із стрілецької зброї потрапили наші підрозділи в Луганському (Артемівськийнапрям).

До кінця вчорашньої доби ситуація в зоні АТО дещо стабілізувалася. Проросійські бандформування продовжували одиничний обстріл українських позицій. Проте в основному це був хаотичний і провокаційний вогонь.

Так, близько 19 години в районі селища Кримське на Луганщині по нашому опорному пункту працював ворожий снайпер.

А близько 21 і 23 годин, на Артемівському напрямі, під силу АТО в населеному пункті Розсадки вівся вогонь із стрілецької зброї.

У цілому, за минулу добу незаконні озброєні формування 9 разів порушили перемир'я. Прес-центр АТО підкреслює, що незважаючи на певну активізацію супротивника, Збройні сили України строго дотримуються мирних домовленостей і не піддаються на провокації ворога.

Сьогодні, 16 вересня, з півночі і до 6 ранку, уздовж лінії розмежування зберігалася тиша.

 

comments powered by HyperComments