Донецький «Шахтар» розгромлений в Мадриді «Реалом»

Середа, 16 вересня 2015, 19:51
Віце-чемпіон України зазнав нищівної поразки (0:4) від іспанського «Реала» в першому матчі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА.
Донецький «Шахтар» розгромлений в Мадриді «Реалом»

15 вересня підопічні Мирчі Луческу стартували в груповому етапі найпрестижнішого європейського турніру. Дебют виявився невдалим. Якщо в першому таймі дончани показали непогану гру, дозволивши вразити свої ворота лише раз, то в другому таймі взагалі «розклеїлися». Справедливості ради варто відзначити, що в цьому матчі «Реалу», який і без того був сильніший, допомогли арбітри зустрічі.

Рахунок відкрив на 30-ій хвилині Карим Бензема, скориставшись прикрою помилкою досвідченого голкіпера «помаранчево-чорних».

Після перерви неприємності для «Шахтара» продовжилися. Пройшло всього п'ять хвилин - і «гірники» опинилися в меншості: за повторне попередження отримав червону картку Тарас Степаненко.

На 54-ій хвилині помилку припустив суддя, що знаходився за воротами «Шахтара». Після удару Криштіану Роналду м'яч потрапив в спину капітану «гірників» Даріо Срне. Основний арбітр Іван Бебек (Хорватія) порушення не угледів, але його помічник на лінії повірив гравцям «Реала», які сигналили, що м'яч потрапив в руку Срне. Співвітчизник останнього, арбітр Бебек призначив одинадцятиметровий у ворота дончан і показав «гірчичник» їх капітанові. Пенальті реалізував Роналду – 2:0

На 63-ій хвилині Марсіо Азеведо підіграв собі рукою у своїй штрафній площі, і суддя призначив ще один пенальті. Його також чітко виконав Роналду, зробивши рахунок розгромним.

Точку в грі поставив той же Роналду на 81-ій хвилині. Криштіану виявився першим на добиванні після того, як Андрій Пятов відбив удар Марсело.

Наступна гра у «Шахтара» в Лізі чемпіонів в останній день вересня. Підопічні Мирчі Луческу приймають французький «Парі-Сен-Жермен».

Нагадаємо, раніше донецька команда не без зусиль пробилася в груповий етап Ліги чемпіонів, здолавши по сумі двох зустрічей віденський «Рапід» (1:0,2:2).

 

comments powered by HyperComments