Луганські сепаратисти готові заспівати «Ще не вмерла Україна»?

Ярослав Волков  |  Вівторок, 22 вересня 2015, 11:51
Лідери «ЛНР», немов забувши про недавню заяву про інтеграцію в РФ і проведення фейкових виборів, знову просять амністію і готові жити за Конституцією України.
Луганські сепаратисти готові заспівати «Ще не вмерла Україна»?

Це витікає із заяви так званого «заступника голови Народної ради ЛНР» Владислава Дейнега, опублікованої у вівторок, 22 вересня, на сепаратистських Інтернет-ресурсах.

Владислав Дейнего, що є уповноваженим представником «ЛНР» на Мінських переговорах, повідомляє, що сьогодні пройде чергове засідання робочих підгруп Контактної групи, і в столицю Білорусі вже прибули представники «республіки».

Крім того, Дейнего підкреслив, що головним питанням засідання як і раніше є відведення озброєнь калібром менше 100 мм.

Представники пропутінської псевдореспубліки готові обміняти полонених «усіх на усіх» і просять про недопущення переслідування у зв'язку з протестами і бойовими діями, що послідували за ними, в Луганській і Донецькій областях України.

Не забули луганські сепаратисти зробити акцент і на виплатах пенсій Україною, оскільки самі нещодавно зізналися, що зазнають фінансових проблем, через що їм бракує грошей навіть на проведення повноцінних місцевих виборів.

Також Дейнего повідомив, що представниками псевдореспубліки підготовлений план-графік з термінами виконання політичної частини Комплексу заходів. Голова «Народної ради» підкреслив, що цей план підготовлений згідно із законодавством України, регламентом ВРУ, а також правовою регламентацією ОБСЄ.

Треба відзначити, що луганські сепаратисти, свої  «місцеві вибори», які нещодавно призначили на 1 листопада 2015 року несподівано прорахували нову дату народного волевиявлення - 21 лютого 2016 року.

Дивує і той факт, що сепаратисти просять закріпити «постійний характер особливого статусу окремих районів Донецькою і Луганською областей», а також провести амністію «учасників подій на Донбасі з обох боків» і зняти економічну блокаду.

Оскільки представник «ЛНР» своєю заявою підкреслює готовність жити за законом України, нагадаємо, що кожен громадянин України зобов'язаний поважати прапор своєї держави (а не зривати його з адміністративних будівель і топтати), його герб і гімн, а також підкорятися представникам МВС України і ВСУ, що знаходяться під час виконання службових обов'язків.

Нагадаємо, 21 вересня «глава ЛНР» Ігор Плотницький офіційно призначив дату проведення «місцевих виборів» у псевдореспубліці, попутно поскаржившись на брак фінансових коштів. А тиждень тому Плотницький у котрий раз пообіцяв луганчанам інтеграцію в РФ.

comments powered by HyperComments