Охоронець луганського супермаркету «Абсолют», який вчинив вбивство, помічений в Москві

Ярослав Волков  |  Вівторок, 29 вересня 2015, 14:34
36-річний луганчанин, що вчинив неумисне вбивство на території торгового центру, вийшов на свободу і зараз їздить на заробітки в столицю Російської Федерації.
Охоронець луганського супермаркету «Абсолют», який вчинив вбивство, помічений в Москві

Про це повідомляють родичі колишнього охоронця.

Згідно з отриманою від них інформацією, слідству не вдалося довести умисний характер злочину, тому охоронець відсидів півтора роки за неумисне вбивство і навесні 2014 року вийшов за амністією.

Під час обстрілу Луганська влітку минулого року його звали в «ополчення», проте він більше не захотів мати проблем з правоохоронними органами і вирішив поїхати на заробітки в Москву. Зараз періодично приїжджає в Луганськ, але в основному працює в столиці Росії.

Крім того, джерело переконане, що колишній охоронець супермаркету «Абсолют» абсолютно випадково убив 40-річного чоловіка:

Він з дитинства займається єдиноборствами, просто не розрахував удар. Потім, знаходячись у СІЗО, дуже сильно переймався із цього приводу і шкодував за скоєним. Він взагалі хлопець не злий, просто запальний, не завжди контролює свої емоції. Тепер взагалі ні в які розбірки  не лізе, а просто заробляє на життя своїми руками. І,  до речі, дуже дивно, що в новинах МВС тоді розповідали, що він був п'яний. На роботі їм цього не дозволяють зробити, а напитися за здачу зміни - це нереально.

Нагадаємо, в жовтні 2012 року двох охоронців луганського супермаркету «Абсолют» (кв. Зарічний), здали зміну, попросили затримати 40-річного чоловіка, який імовірно намагався вкрасти кришку каналізаційного люка на території об'єкту, що охоронявся. Згодом виявилось, що це була людина без певного місця проживання.

Охоронці погодилися підстрахувати колег, проте під час затримання між ними і бомжом виник конфлікт. У результаті один з секюріті ударив чоловіка в ніс, той опинився в нокауті і залишився лежати на землі. Уранці бомж був знайденим мертвим: захлинувся в крові, що пішла з носа. Охоронці були затримані і більше року перебували в луганському слідчому ізоляторі. Навесні минулого року обидва опинилися на волі. Один з них зараз працює в Москві, місце знаходження другого невідоме.

Як повідомлялося раніше, у Луганську під впливом алкоголю скоїв суїцид 27-річний чоловік.

comments powered by HyperComments