У Луганську три людини втратили свідомість від голоду, стоячи в черзі за зарплатою

Ярослав Волков  |  Вівторок, 6 жовтня 2015, 13:20
На одному з підприємств, яік працюють у Луганську, в черзі за заробітною платою втратили свідомість відразу три працівники.
У Луганську три людини втратили свідомість від голоду, стоячи в черзі за зарплатою

Про це повідомляють співробітники цього підприємства, що із зрозумілих причин побажали не оголошувати своїх прізвищ.

Медики (медслужба у цієї фірми є власна), що прибули на місце, надали необхідну допомогу потерпілим. Тонометр показав дуже низький тиск в усіх трьох. Як з'ясувалося пізніше, причиною непритомності було недостатнє харчування.

- У багатьох робітників нашого підприємства інтенсивні фізичні навантаження, пов'язані з постійним підняттям тяжкості, виснажливою роботою у верстатів, - повідомляє джерело. - При цьому ціни в місті на продукти харчування дуже високі, а зарплати невеликі, і люди часто приходять на роботу напівголодними. Ось багато і не витримує.

Те ж джерело повідомило, що на цьому підприємстві в останній місяць спостерігалося скорочення зарплати майже в два рази в порівнянні з попередніми місяцями.

До речі, ми не повідомляємо назву цього підприємства, оскільки його керівники, продовжуючи працювати в окупованій зоні, перереєстровувалися на території України і погрожують судом журналістам за поширення інформації про свою фірму. При цьому, оголошуючи інформацію, що вийшла в ЗМІ «недостовірною», представники цього підприємства не повідомляють ніяких достовірних даних і відмовляються відповідати на питання кореспондентів.

comments powered by HyperComments